Очаквано  се . Ако говорят, то е за да отбележат, че

...
Очаквано  се . Ако говорят, то е за да отбележат, че
Коментари Харесай

Скъсал ли е с реалността Слави Трифонов?

 Очаквано  се . Ако приказват, то е с цел да отбележат, че спадът в доверието към партията му е някъде към 7% спрямо изборите на 11 юли.

Лейтенантите  и Филип Станев още не са коментирали тематиката, само че явно и те са събрали доста социологически яд и чакат да се качат още веднъж на парламентарната естрада, с цел да му дадат воля.

Появиха се заглавия, че Трифонов се е подиграл на социолозите. Предстои да забележим дали гласоподавателите няма да се подиграят с претенциите му след двата поредни неуспеха. Основания за нападките на Дългия са съмненията на социолозите за мястото на Има Такъв Народ на изборите на 4 април и 11 юли. Трето-четвърто място за Има Такъв Народ, предвидиха организациите на първите избори тази година, а групировката се оказа на втора позиция. Последваха прогнози за второ място през юли, а Има Такъв Народ завоюва.

Трифонов дава тези образци и праща социолозите на майната им. Те, несъмнено, не са цвете за мирисане, само че при всеки нов план има съмнения за електоралната настройка. Същото в този момент ще забележим и за " Продължаваме промяната “ – четвърти, трети, втори, че даже първи.

На 9 септември " Галъп “ не включи  ИТН даже в тройката на своя сондаж за изборите на 14 ноември. На 17 септември организация " Маркет линкс “ е по-благосклонна – трета позиция за Има Такъв Народ.  Това са прогнози, които вбесяват " националния любим “.

Трифонов би трябвало напълно да е скъсал с действителността, в случай че си фантазира, че политическата му пирамида продължава да се радва на голяма известност. Дори телефонните измамници са по-изобретателни – всеки ден мислят нови хватки за баламурниците, а Шоуто залага на изпитана скица – нали ни познавате, ние сме същите и продължаваме напред. Само че гласоподавателите опознаха сносно Пирамидата в два Народното събрание и освиркванията към този момент се чуват по-отчетливо от аплодисментите.

Докато жигосва социолозите, Трифонов не е схванал и друга смяна, настъпила от 4 април насам – по какъв начин партията му се е трансформирала в токсична, обичаното му определение за другите – ГЕРБ,БСП и Движение за права и свободи.  и  говорят за общи дейности с Демократична България и ИБГНИ, само че пропущат Има Такъв Народ.  За тях е явно, че нямат работа с пирамиди.

Провалът на Трифонов ще блесне по-категорично на14 ноември, който няма и да го питат искаш ли да вършим държавно управление. Но пък ще получи това, което търсеше на изборите досега  - нито първи, нито втори, нещо като балансьор, нещо като златен пръст. Но в случай че в действителност има подобен народ, няма да получи и това.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР